Wat doen wij voor u
Nelissen Verzekeringen kan dankzij haar onafhankelijkheid op een heldere, ongebonden wijze adviseren in producten ter dekking van nagenoeg alle voorkomende en verzekerbare risico's. Voor ondernemers en werkgevers beschikken wij daarbij over een uitgebreide expertise om bedrijfsrisico’s verantwoord en doelmatig af te dekken.

Klanten uit de wijde omgeving kennen ons als betrokken financieel adviseurs die de tijd nemen voor persoonlijke oplossingen. De persoonlijke aandacht voor de klant, die zo kenmerkend was voor oprichter Jef Nelissen Sr., is onverminderd voortgezet onder de huidige eigenaresse Marlies Peters-Nelissen.
Wij, Marlies en John Jansen, zetten ons dagelijks in voor Uw belangen en om Uw wensen te realiseren.

Wanneer U ons kantoor wil bezoeken verzoeken wij U om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Ook is er uiteraard de mogelijkheid dat wij een bezoek brengen aan Uw woonadres.
Voor het maken van een afspraak kunt u dat telefonisch doen maar U kunt ook gebruik maken van de link “klantenservice” op onze website.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.