Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Brandende kwestie: de burn-out
Voorkomen of herstellen van een burn-out is niet alleen de verantwoordelijkheid van de werknemer. Als werkgever kunt veel doen om te ervoor te zorgen dat het niet (opnieuw) mis gaat. De winst is groot, ook voor u.
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Nelissen Verzekeringen inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Nelissen Verzekeringen heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Nelissen Verzekeringen , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Nelissen Verzekeringen vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 043 - 4071594 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Cadier en Keer


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.